Varaa oma kurssipaikkasi nyt!

Pieni leivontakoulu tarjoaa erilaisia leivonta- ja koristelukursseja kaikenikäisille ja tasoisille leipojille. Tule mukaan!

Olemme luoneet teille täysin uudenlaisen tavan osallistua kursseillemme verkossa. Verkkokurssimme ”Kauneimmat juhlakakut” sisältää laadukkaat oheismateriaalit ohjevideoineen, ennakkotehtävät sekä aina myös LIVE-osuuden. Kurssit eivät siis ole ennakkoon nauhoitettuja, vaan ne tapahtuvat reaaliaikaisesti. Kurssi järjestetään Zoom-videoviestintäpalvelun kautta ja kuvaukset toteuttaa aina ammattilainen. Näin varmistamme kurssiemme laadukkaan kuvan- ja äänenlaadun. Kurssin aikana jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaista ohjausta. Ohjemateriaali jää käyttöösi oppimisympäristöömme myös kurssin jälkeen. 

Osallistuaksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen. Palvelun käyttö on helppoa ja se onnistuu varmasti, vaikka Sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta videoneuvottelujärjestelmistä. Annamme etukäteisopastuksen Zoom-palvelun käyttöön. Henkilökuntamme varmistaa kurssin ajan, että kaikkien kurssilaisten yhteydet toimivat ja olemme puhe- sekä chat-yhteydessä kurssilaisiin koko kurssin ajan. Tule siis rohkeasti mukaan!

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

Kauneimmat juhlakakut Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit

Vaihtoehto 1

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit (LIVE-osuus 16.1.2021 klo 11) + perustuotepaketti

Kurssin hintaan kuuluu tuotepaketti, johon sisältyy Heirolin laadukas irtopohjavuoka, pursotinpussit sekä DrOetkerin upeita koristelutuotteita. (Paketin arvo yli 23e!)

79€


Vaihtoehto 2

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit (LIVE-osuus 16.1.2020 klo 11) Kahdelle + perustuotepaketti

Huom! Hinta sisältää osallistumisen kahdelle (2) henkilölle samassa keittiössä, yhdellä kuvayhteydellä.

Kurssin hintaan kuuluu tuotepaketti, johon sisältyy kaksi Heirolin laadukasta 18cm irtopohjavuokaa, pursotinpussit sekä DrOetkerin upeita koristelutuotteita. (Paketin arvo yli 34e!)

119€


Vaihtoehto 3

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit (LIVE-osuus 16.1.2021 klo 11) + VIP-tuotepaketti (arvo 100e)

Kurssin hintaan kuuluu upea tuotepaketti (arvo yli 100e!), joka sisältää erittäin laadukkaat työvälineet täydellisen täytekakun valmistamista varten:

 • irtopohjavuoka 18cm Heirol
 • pursotinpussit 45cm Heirol,
 • teräksinen, pyörivä kakunkoristelualusta Heirol,
 • korkea teräksinen raappa,
 • kulmapalettiveitsi 23cm
 • pursotussetti Isot tyllat Heirol (sisältää 6 tyllan lisäksi, pestävän pursotinpussin ja liittimen)
 • DrOetkerin Golden and Shiny Pearls suklaapalloja
 • DrOetkerin koristelurakeita
 • pastavärin

139€


Kauneimmat kukkakoristeet sokerimassasta – verkkokurssi (LIVE-osuus 16.1.2021 klo 14) + tuotepaketti (arvo 17,80e)

Tule mukaan oppimaan upeiden sokerimassakukkien valmistaminen Hässäkän Sari Poikajärvi-Mustosen ohjauksessa!

Kauneimmat kukkakoristeet sokerimassasta- kurssilla saat seikkaperäiset ohjeet upeiden kukkakoristeiden valmistamista varten. Opit valitsemaan oikeat raaka-aineet sekä parhaat ja tarkoituksen mukaiset työvälineet. Kurssilla saat vinkit erityisesti kukkakoristeiden valmistamiseen tarkoitetun sokerimassan valitsemiseen, käsittelyyn, värjäämiseen ja muotoiluun. Opit kuinka erilaisia muotteja ja työvälineitä käytetään ja kuinka valmiit kukat viimeistellään tomuväreillä, kimallejauheilla ja sokerihelmillä.

Kouluttajanamme kurssilla toimii Sari Poikajärvi-Mustonen Hässäkästä. Kurssin LIVE-osuus kestää noin 1,5 tuntia. Sari valmistaa kurssilla kolme erilaista sokerimassakukkaa ja esittelee erilaisia tekniikoita sekä työvälineiden ja raaka-aineiden käyttöä. Kurssilaisilla on kurssin aikana mahdollisuus esittää kysymyksiä tai saada vastauksia myös ennakkoon toimittamiinsa kysymyksiin. Kurssin LIVE-osuuden aikana on tarkoitus seurata opetusta ja havainnoida opettajan työskentelyä. Kurssilaisten varsinainen työskentely ja koristeiden valmistaminen tapahtuu itsenäisesti kurssin LIVE-osuuden jälkeen . Kurssin jälkeen lisämateriaaleista on katsottavissa video-ohjeet koristeiden valmistamisesta työvaiheiden kertaamiseksi.

Kurssin hintaan sisältyy Heirolin 8-osainen työvälinesetti, 250g kukka- ja muotoilumassapakkaus sekä kaksi DrOetkerin pastaväriä. Tuotepaketin arvo on 17,80e!

29€


Haluatko antaa kurssin lahjaksi ystävällesi? Toimi seuraavasti:

 • Valitse haluamasi kurssivaihtoehto
 • Maksa kurssi normaalisti käyttäen omia tietojasi
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoita meille lahjansaajan sähköpostiosoite sekä yhteystiedot tuotepaketin toimittamista ja yhteydenottoamme varten.
 • Tulosta lahjakortti ja täytä siihen tarvittavat tiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

%d bloggaajaa tykkää tästä: