Varaa oma kurssipaikkasi nyt!

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

Kauneimmat juhlakakut Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit

Vaihtoehto 1

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit + perustuotepaketti

Kurssin hintaan kuuluu tuotepaketti, johon sisältyy Heirolin laadukas irtopohjavuoka, pursotinpussit sekä DrOetkerin upeita koristelutuotteita. (Paketin arvo yli 23e!)

BLACK FRIDAY-tarjous 65€ (norm. 79€)


Vaihtoehto 2

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit (LIVE-osuus 21.11.2020 klo 11) Kahdelle + perustuotepaketti

Huom! Hinta sisältää osallistumisen kahdelle (2) henkilölle samassa keittiössä, yhdellä kuvayhteydellä.

Kurssin hintaan kuuluu tuotepaketti, johon sisältyy kaksi Heirolin laadukasta 18cm irtopohjavuokaa, pursotinpussit sekä DrOetkerin upeita koristelutuotteita. (Paketin arvo yli 34e!)

BLACK FRIDAY-tarjous 99€ (norm. 119€)


Vaihtoehto 3

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit (LIVE-osuus 21.11.2020 klo 11) + VIP-tuotepaketti (arvo 100e)

Kurssin hintaan kuuluu upea tuotepaketti (arvo yli 100e!), joka sisältää erittäin laadukkaat työvälineet täydellisen täytekakun valmistamista varten:

 • irtopohjavuoka 18cm Heirol
 • pursotinpussit 45cm Heirol,
 • teräksinen, pyörivä kakunkoristelualusta Heirol,
 • korkea teräksinen raappa,
 • kulmapalettiveitsi 23cm
 • pursotussetti Isot tyllat Heirol (sisältää 6 tyllan lisäksi, pestävän pursotinpussin ja liittimen)
 • DrOetkerin Golden and Shiny Pearls suklaapalloja
 • DrOetkerin koristelurakeita
 • pastavärin

BLACK FRIDAY-tarjous 119€ (norm. 139€)


Kauneimmat kukkakoristeet sokerimassasta – verkkokurssi (LIVE-osuus 16.1.2021 klo 14) + tuotepaketti (arvo 17,80e)

Tule mukaan oppimaan upeiden sokerimassakukkien valmistaminen Hässäkän Sari Poikajärvi-Mustosen ohjauksessa!

Kauneimmat kukkakoristeet sokerimassasta- kurssilla saat seikkaperäiset ohjeet upeiden kukkakoristeiden valmistamista varten. Opit valitsemaan oikeat raaka-aineet sekä parhaat ja tarkoituksen mukaiset työvälineet. Kurssilla saat vinkit erityisesti kukkakoristeiden valmistamiseen tarkoitetun sokerimassan valitsemiseen, käsittelyyn, värjäämiseen ja muotoiluun. Opit kuinka erilaisia muotteja ja työvälineitä käytetään ja kuinka valmiit kukat viimeistellään tomuväreillä, kimallejauheilla ja sokerihelmillä.

Kouluttajanamme kurssilla toimii Sari Poikajärvi-Mustonen Hässäkästä. Kurssin LIVE-osuus kestää noin 1,5 tuntia. Sari valmistaa kurssilla kolme erilaista sokerimassakukkaa ja esittelee erilaisia tekniikoita sekä työvälineiden ja raaka-aineiden käyttöä. Kurssilaisilla on kurssin aikana mahdollisuus esittää kysymyksiä tai saada vastauksia myös ennakkoon toimittamiinsa kysymyksiin. Kurssin LIVE-osuuden aikana on tarkoitus seurata opetusta ja havainnoida opettajan työskentelyä. Kurssilaisten varsinainen työskentely ja koristeiden valmistaminen tapahtuu itsenäisesti kurssin LIVE-osuuden jälkeen . Kurssin jälkeen lisämateriaaleista on katsottavissa video-ohjeet koristeiden valmistamisesta työvaiheiden kertaamiseksi.

Kurssin hintaan sisältyy Heirolin 8-osainen työvälinesetti, 250g kukka- ja muotoilumassapakkaus sekä kaksi DrOetkerin pastaväriä. Tuotepaketin arvo on 17,80e!

BLACK FRIDAY-tarjous 25€ (norm. 29€)


Haluatko antaa kurssin lahjaksi ystävällesi? Toimi seuraavasti:

 • Valitse haluamasi kurssivaihtoehto
 • Maksa kurssi normaalisti käyttäen omia tietojasi
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoita meille lahjansaajan sähköpostiosoite sekä yhteystiedot tuotepaketin toimittamista ja yhteydenottoamme varten.
 • Tulosta lahjakortti ja täytä siihen tarvittavat tiedot

%d bloggaajaa tykkää tästä: