Varaa oma kurssipaikkasi nyt!

Pieni leivontakoulu tarjoaa erilaisia leivonta- ja koristelukursseja kaikenikäisille ja tasoisille leipojille. Tule mukaan!

Olemme luoneet teille täysin uudenlaisen tavan osallistua kursseillemme verkossa. Kursseihin sisältyvä ohjemateriaali on käytössäsi palvelussamme 6 kuukauden ajan ja voit palata siihen aina uudelleen.


VERKKOKURSSIMME:

Herkullisimmat juustokakut + TUOTEPAKETTI with Kimmo Ollila 18.9.2021 klo 12

Kurssilla valmistamme kaksi eri tyyppistä juustokakkua – paistetun ja hyydytetyn.
Käymme läpi perusasioita liivatteen ja nesteen määristä sekä happamuuden vaikutuksesta hyytymiseen. Kurssilla saat lisäksi erilaisia koristeluvinkkejä kiilteistä pursotuksiin ja drislaukseen. Tervetuloa mukaan!

Kimmo Ollila on helsinkiläinen kotikokki, jonka suuri intohimo on aina ollut hyvä ruoka. Sen valmistaminen, syöminen ja kaikki siihen liittyvä kulttuuri. Kimmon Kulinaari-ruokablogi on todella monipuolinen ja erittäin suosittu. Tule mukaan viettämään hauska päivä kanssamme ja oppimaan uutta!

Kurssin hintaan sisältyy laadukas tuotepaketti, jonka arvo on 32,20€. Paketti sisältää seuraavat tuotteet: Heirolin laadukas irtopohjavuoka (24cm), Heirolin korkea reunakalvo 20m, Dr. Oetkerin vaniljauute sekä liivatelehdet.

59€

KURSSI KAHDELLE HENKILÖLLE – Osallistu Ystävän kanssa!

Osallistuminen samasta keittiöstä yhdellä Zoom-yhteydellä. Kurssin hintaan sisältyy laadukas tuotepaketti, jonka arvo on 56€. Paketti sisältää seuraavat tuotteet: Heirolin laadukkaat irtopohjavuoat 2 kpl (24cm), Heirolin korkeat reunakalvot 20m 2 kpl, Dr. Oetkerin vaniljauute sekä liivatelehdet.

99€

Juhlavat voileipäkakut + tuotepaketti with Kimmo Ollila 18.9.2021 klo 15

Verkkokurssilla valmistamme kauniin ja herkullisen, käärityn lohitäytteisen voileipäkakun. Käymme läpi käärityn voileipäkakun tekniset yksityiskohdat sekä puhumme erilaisista täyte- ja koristeluvaihtoehdoista. Tervetuloa mukaan!

Kimmo Ollila on helsinkiläinen kotikokki, jonka suuri intohimo on aina ollut hyvä ruoka. Sen valmistaminen, syöminen ja kaikki siihen liittyvä kulttuuri. Kimmon Kulinaari-ruokablogi on todella monipuolinen ja erittäin suosittu. Tule mukaan viettämään hauska päivä kanssamme ja oppimaan uutta!

Kurssin hintaan sisältyy laadukas tuotepaketti, jonka arvo on 30,10€. Paketti sisältää seuraavat Heirolin tuotteet: luuposliininen voileipäkakkuvati 31 x 17cm, leikkuulauta 24 x 16cm, isot pursotinpussit 45cm, iso kukkatylla.

59€

KURSSI KAHDELLE HENKILÖLLE – Osallistu Ystävän kanssa!

Osallistuminen samasta keittiöstä yhdellä Zoom-yhteydellä. Kurssin hintaan sisältyy laadukas tuotepaketti, jonka arvo on 55,70€. Paketti sisältää seuraavat Heirolin tuotteet: luuposliiniset voileipäkakkuvadit 31 x 17cm 2 kpl, leikkuulaudat 24 x 16cm 2 kpl, isot pursotinpussit 45cm 12 kpl, isot kukkatyllat 2 kpl.

99€


Kauneimmat juhlakakut Drip Cake-verkkokurssi ja lisämateriaalit

Opi valmistamaan ja koristelemaan upea, juhlava ja muodikas kreemitäytekakku!


Tule oppimaan kauniin täytekakun valmistamisen salat suositulle Kauneimmat juhlakakut-kurssillemme. Kurssilla opimme näyttävän täytekakun valmistamisen alusta loppuun saakka. Kuinka paistetaan täydellinen ja tasainen kakkupohja? Minkälaiset moussetäytteet ovat paitsi herkullisia, myös riittävän jämäköitä tukemaan kaunista ja tasaista täytekakkua? Kuinka tehdään upean tasainen kreemitys kakun pintaan? Entä mitkä ovat kauniiden valumakuorrutusten ja herkullisten marenkien valmistamisen salat? Kurssin kouluttajana toimii Hässäkkä Homebakerystä tuttu Sari Poikajärvi-Mustonen.

HUOM! Tällä hetkellä tarjoamme Kauneimmat juhlakakut Drip Cake-kurssin itseopiskeluna verkossa.

Vaihtoehto 1

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-kurssi VERKOSSA ja lisämateriaalit + perustuotepaketti

Kurssin verkkomateriaali käytössäsi kuuden kuukauden ajan. Kurssin hintaan kuuluu tuotepaketti, johon sisältyy Heirolin laadukas irtopohjavuoka, pursotinpussit sekä DrOetkerin upeita koristelutuotteita. (Paketin arvo yli 23e!)

49€

Vaihtoehto 2

Kauneimmat juhlakakut- Drip Cake-kurssi VERKOSSA ja lisämateriaalit

Kurssin verkkomateriaali käytössäsi kuuden kuukauden ajan. (Ei sisällä tuotepakettia.)

39€


Haluatko antaa kurssin lahjaksi ystävällesi? Toimi seuraavasti:

  • Valitse haluamasi kurssivaihtoehto
  • Maksa kurssi normaalisti käyttäen omia tietojasi
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoita meille lahjansaajan sähköpostiosoite sekä yhteystiedot tuotepaketin toimittamista ja yhteydenottoamme varten.
  • Tulosta lahjakortti ja täytä siihen tarvittavat tiedot

Tilaa uutiskirjeemme!

%d bloggaajaa tykkää tästä: