Kuinka palvelu toteutetaan

Olemme järjestäneet erilaisia leivontakursseja jo neljän vuoden ajan ja olemme onnistuneet luomaan kurssikokonaisuuden, joka sopii mainiosti eri-ikäisille ja -tasoisille leipojille. Meille on itse oppimisen lisäksi tärkeää se, että kaikki kurssilaiset viihtyvät ja voimme viettää yhdessä mukavan päivän leivonnan merkeissä. Tässä tavoitteessamme olemme onnistuneet hyvin. Opetuskeittiön täyttää aina iloinen puheensorina ja nauru. Opettajanamme toimii Hässäkästä tuttu Sari Poikajärvi-Mustonen, joka on paitsi taitava kakkutaiteilija, myös erittäin pidetty kouluttaja.

Nyt olemme myös verkossa!

Verkkokurssit ovat olleet useamman vuoden suunnitelmissamme ja haaveenamme. Tämä verkkoon siirtymisen trendi on leivontakurssien osalta ollut maailmalla nähtävissä jo jonkin aikaa ja keväällä Korona-virus tuli ja muutti maailman. Pandemia-tilanne vauhditti myös meidän suunnitelmiamme. Yhteenkokoontuminen ei ole enää itsestäänselvyys, vaan uusia tapoja on etsittävä. Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus ovat tärkeimpiä asioita meille.

Kuinka tämä sitten toimii?

Kurssien sisältö on suunniteltu siten, että jokainen osallistuja voi suorittaa kurssin ennakkotehtävät oman aikataulunsa mukaan. Kurssilaiset saavat ennakkotehtäviin ohjevideot sekä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet resepteineen ennakkoon. Kurssien LIVE-osuus suoritetaan sovittuna aikana ja yhteydet toteutetaan Zoom-videoviestintäpalvelun avulla. Käyttö on helppoa ja kommunikointi on mahdollista molempiin suuntiin sekä äänen, että kuvan välityksellä. Kurssimme kuvaa aina ammattilainen, joten me voimme keskittyä sisällön tuottamiseen ja varmistamme laadukkaan kuva- ja ääniyhteyden koko kurssin ajan.

Henkilökuntamme on koko kurssin ajan mukana ääni- ja chat-yhteydellä kurssilaisiin ja opastamme videojärjestelmän käytössä sekä autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Älä enää mieti, vaan varaa paikkasi nyt!


Yhteistyössä

%d bloggaajaa tykkää tästä: