Ketä me olemme?

Pieni leivontakoulu tarjoaa erilaisia leivontakursseja Pohjois-Suomen alueella sekä verkkokursseja asiakkaillemme koko Suomessa. Olemme järjestäneet kursseja yhteistyössä Hässäkkä Homebakeryn Sari Poikajärvi-Mustosen kanssa vuodesta 2016.

Piia Hanni

”Olen Piia Hanni, Pieni leivontapuoti Oy:n yrittäjä ja perustaja. Myymme leivonta- ja juhlatarvikkeita verkkokaupassa ja myyntipisteellämme Rovaniemellä sekä järjestämme erilaisia, suosittuja leivontakursseja. Vastaan Pienen leivontakoulun asiakaspalvelusta sekä kaikista käytännön järjestelyihin, kurssien tekniseen toteutukseen sekä markkinointiin liittyvistä asioista. Olen toiminut yrittäjänä nyt viiden vuoden ajan ja nautin kovasti työstäni sekä verkkokaupan, myyntipisteemme että leivontakurssiemme asiakkaiden parissa. On hienoa saada olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä juhlia kanssanne!” ❤

Ota yhteyttä: piia.hanni@pienileivontakoulu.fi

Sari Poikajärvi-Mustonen

”Hässäkkä-toiminimen takaa löydyn minä, Sari Poikajärvi-Mustonen. Sen lisäksi että olen kotileipomoyrittäjä, olen myös 4 lapsen kotiäiti. Ammatiltani olen ravintolapäällikkö. Ehdin työskennellä ravintola-alalla noin 12 vuotta ennen kuin jäin lasten myötä kotiin. Kakut ovat aina olleet harrastukseni ja intohimoni kohde, ja nyt harrastus on muuttunut työksi! Olemme tehneet Pienen leivontapuodin kanssa yhteistyötä kurssien muodossa jo vuosien ajan. Toimin kursseilla kouluttajana ja kurssien sisältö suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä Pienen leivontakoulun kanssa.”

Ota yhteyttä: sari.hassakka@gmail.com

Lue lisää: www.palahassakkaa.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: