Ketä me olemme?

Pieni leivontakoulu tarjoaa erilaisia leivontakursseja Pohjois-Suomen alueella sekä verkkokursseja asiakkaillemme koko Suomessa. Olemme järjestäneet kursseja 2016.

Piia Hanni

”Olen Piia Hanni, Pieni leivontapuoti Oy:n yrittäjä ja perustaja. Myymme leivonta- ja juhlatarvikkeita verkkokaupassa ja myyntipisteellämme Rovaniemellä. Vastaan Pienen leivontakoulun asiakaspalvelusta sekä kaikista käytännön järjestelyihin, kurssien tekniseen toteutukseen sekä markkinointiin liittyvistä asioista. Olen toiminut yrittäjänä nyt viiden vuoden ajan ja nautin kovasti työstäni sekä verkkokaupan, myyntipisteemme että leivontakurssiemme asiakkaiden parissa. On hienoa saada olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä juhlia kanssanne!” ❤

Ota yhteyttä: piia.hanni@pienileivontakoulu.fi

Sari Poikajärvi-Mustonen

”Hässäkkä-toiminimen takaa löydyn minä, Sari Poikajärvi-Mustonen. Sen lisäksi että olen kotileipomoyrittäjä, olen myös 4 lapsen kotiäiti. Ammatiltani olen ravintolapäällikkö. Ehdin työskennellä ravintola-alalla noin 12 vuotta ennen kuin jäin lasten myötä kotiin. Kakut ovat aina olleet harrastukseni ja intohimoni kohde, ja nyt harrastus on muuttunut työksi! Olemme tehneet Pienen leivontapuodin kanssa yhteistyötä kurssien muodossa jo vuosien ajan. Toimin kursseilla kouluttajana ja kurssien sisältö suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä Pienen leivontakoulun kanssa.”

Ota yhteyttä: sari.hassakka@gmail.com

Lue lisää: www.palahassakkaa.fi

”Kakkumuija” Mona Tähtinen

Say It With a Cake! artesaanikakkujen ja studion takana on Kakkumuijanakin tunnettu itseoppinut leipuri ja kakkutaiteilija Mona Tähtinen. Gluteeniton kakkustudio on perustettu vuonna 2014 Helsingissä. Leikkisästä tutkimusmatkasta kotikeittiössä syntyi nopeasti intohimo kakkutaiteeseen, leivontaan, ruokaan ja yrittäjyyteen. 

” Tarinat ja tunnelmat sekä niiden vangitseminen ja ilmentäminen ovat aina kiehtoneet minua. Kakut, ja ruoka ylipäätään, ovat asioita, jotka kokoavat ihmiset yhteen ja joiden parissa jaetaan niin pieniä arkisia hetkiä kuin elämän suuria merkkipäiviä. Kakku leikataan ja syödään yhdessä jakaen. Jäljelle jää muisto vaalittavaksi ja tarina kerrottavaksi. Näiden hetkien ilmentäminen on toiminut työni inspiraationa ja punaisena lankana alusta lähtien.

Kakkuihin liittyy jotain ilahduttavan turhanpäiväistä, taianomaista ja erityistä. Jokainen kakku on vuorovaikutuksellinen prosessi, jonka elinkaarta on kutkuttava seurata. Visuaalisesti lopputulos yhdistää aina jotain ennalta suunniteltua, mutta myös jotain yllättävää. Tämä on minulle luomisen ja samalla kehittymisen ja kasvamisen elinehto. Kädenjälkeni on tulkinta sinun tarinastasi – se on autenttista ja molemmin puolin henkilökohtaista.”

Kakkujen lisäksi suunnittelemme reseptiikkaa, kuvaamme jälkiruokaa ja stop motion -videoita sekä toteutamme muun muassa tapahtumien somistusta. www.sayitwithacake.fi

Kimmo Ollila

Olen helsinkiläinen kotikokki, jonka suuri intohimo on aina ollut hyvä ruoka, sen valmistaminen ja siitä nauttiminen. Julkaisen suosittua Kulinaari-ruokablogia. Blogista löytyy kuvia, reseptejä, vinkkejä, elämyksiä, huomioita ja kaikkea siltä väliltä. Ruoka on myös eri muodoissa suuri osa työtäni suunnittelijana, kun kuvautan, ohjaan ja stailaan materiaalia mainontaan ja pakkauksiin.

Lue lisää: Kulinaari-ruokablogi

kulinaariblogi@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: