Haluatko testaajaksemme!

Haluatko olla ensimmäisten joukossa tutustumassa täysin uudenlaiseen palveluumme?

Aloitamme pian suositun Kauneimmat juhlakakut- leivontakurssimme myös verkossa. Palvelu on täysin uusi ja haluammekin Sinut, hyvä asiakkaamme, mukaan kehittämään verkkokursseja kanssamme. Meillä on jo vuosien kokemus leivontakurssien järjestämisestä, mutta nyt olemme uuden edessä. Toteutus verkossa on meille uusi haaste, mutta olemme valmistautuneet huolella. Oheismateriaali ohjevideoineen on tuotettu ammattilaisten johdolla ja palvelun tekninen toteutus testattu.

Palvelun toimivuuden ja sisällön suunnittelun kannalta on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää saada palautetta ja kerryttää käytännön kokemusta palvelun käyttäjiltä. Tule siis mukaan ja tehdään tämä yhdessä!

Testaajana saat osallistumisoikeuden Live-kurssille verkossa (Zoom-videoviestintäjärjestelmän kautta), ennakkotehtävät, kattavat oheismateriaalit käyttöösi sekä tuotepaketin kotiin toimitettuna täysin maksutta! Ilmoittautuminen on sitova ja on tärkeää, että voit osallistua kurssin jokaiseen vaiheeseen. Kurssin jälkeen tulemme pyytämään palautteen yksityiskohtaisesti kurssin opetuksesta, materiaaleista ja teknisestä toteutuksesta. Palautteesi on meille todella tärkeää.

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja vastaa jokaiseen kohtaan mahdollisimman huolellisesti. Valitsemme testaajaryhmään 10 eri-ikäistä ja erilaisen taustan ja kokemustason omaavaa leipuria. Videoneuvottelujärjestelmistä Sinulla ei tarvitse olla ennakkokokemusta. Hae siis rohkeasti mukaan!


Henkilötiedot


Kerro meille itsestäsi


%d bloggaajaa tykkää tästä: